LEVEL UP

Waar kan je bij ons instappen...

Sourcer / jr. recruiter

Je krijgt een lesje van ons

Geen of ietje pietje ervaring? Sourcer is een mooie startfunctie.

Je zoekt en vindt kandidaten, spreekt, interviewt en kwalificeert. De toppers neem je door met je collega’s. Je hebt een achtergrond als IT'er. Bijvoorbeeld helpdeskmedewerker of applicatiebeheerder. Ervaring in HRM of arbeidsbemiddeling is ook prima. Wel graag een goede motivatie als je hierop solliciteert!


Details

IT-Recruiter

Bij ons zit je er warmpjes bij

Ervaring als recruiter? Als recruitment consultant doe je het hele proces. Je zoekt de kandidaat, kwalificeert de vacatures en hebt contact met de klant en kandidaat. Een blind date regelen, weet je nog?

Je houdt alles scherp in de gaten, maakt afspraken en zorgt dat de match gemaakt wordt. Geen IT-kennis? Prima. Dat leren we je dat. En als je het leuk vindt, kan je ook nieuwe klanten binnen halen. Nooit gedaan? Geen probleem, wij wel en leren het je graag!


Details

Senior IT-Recruiter

We sturen je weg! (Als je maar terugkomt)

Je next level is interim IT-recruiter. Je hebt zoveel ervaring dat je projecten bij klanten kunt doen als interim recruiter. Je wordt namens ons gedetacheerd bij een van onze klanten. Het ene project zit je bij een klant, het andere weer bij ons.

Afwisseling gegarandeerd!


Details

Freelance IT-recruiter

No strings attached!

Freelancen kan je met een flinke bagage kennis en ervaring. We zetten je in bij onze klanten op uurbasis. Onder je eigen verantwoording en risico. Maar ook als je na jaren recruitment een eigen onderneming wil starten en ons nest verlaat kunnen we je helpen.


Details
NEXT LEVEL
Waar kom je terecht?

Vanuit ons mooie kantoor in Den Haag op het prachtige Nassauplein met gezellige winkels en restaurantjes in de buurt werken we met veel plezier voor onze kandidaten en klanten.

We bieden je een fijn team bestaande uit leuke collega’s die samen bouwen aan iets moois. We leren van elkaar. Wij kunnen je van alles bijbrengen over recruitment en IT. We komen zelf uit het veld. Hebben serieuze projecten gedaan als IT-consultant en als recruiter. Zo word je een keigoede IT-recruiter. En jij leert ons wat.

Als recruiter kan je overal aan de slag. Ga je puur voor ‘the money’? Ga dan aan de slag bij een gewoon recruitmentbureau. Genoeg keus. Kan je daar je daily stand-up doen en scrummen. Houden wij niet van. Wij zijn uniek. No BS, nuchter, eigenwijs.

Kom je bij ons, dan zorgen we goed voor je. We werken hard zonder de balans uit het oog te verliezen. Recruitment is wat je doet, maar geluk en plezier in je werk wordt vooral bepaald met wie je het doet. Aan wie vertrouw jij je volgende stap in je leven toe?

Na het werk (of tijdens)

We staan garant voor leuke uitstapjes en teambuilding. Een hapje en drankje is natuurlijk altijd gezellig, maar ook rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan durven we aan. Oh ja, we slaan niet door hierin. Het moet wel leuk blijven. Niks moet. Zelf ideeën? Kom maar op!