Talent Invitation Program

We recruit the high hanging fruit

Fruit. Net talent. Sluit je ogen en stel jezelf voor onder de mooiste fruitboom die je kan bedenken. Her en der ligt er wat op de grond. Die wil je niet. Toekomstige hoofdpijndossiers. Dan maar even flink schudden aan de boom en yes - je hebt wat moois in handen. Maar niet genoeg.

Ambitieus ga je verder. Maar er zijn plukkers voor je geweest. Het meeste is weg. Wat nu? Je kijkt naar het midden van de boom. Dat ziet er beter uit! Dan maar de stoute recruitersschoenen aan en de ladder op. Tja, als ze niet vanzelf voor je vallen, ga je ze wel halen. Hmm… beter. Meer keuze en minder voorgangers.

Genoeg of zoek je nog meer? Dat vraagt om een ervaren plukkert. En laten wij dat nou toevallig zijn. Wij klimmen door. Voorbij de ladder. Met handen en voeten en het nieuwste klimgereedschap gaan we naar de top. En na een flinke search is je mandje vol. Vol met toptalent. Hoeveel zullen we voor jou halen?

VACATURES uitzetten, referral recruitment en vast ook nog wel CV-searchen en (In)mails versturen kan je prima zelf. Low hanging fruit. Daar heb je onze hulp niet bij nodig.

Maar wat als je meer kandidaten wil? Veel talent zit hoog in de boom. Die gaan niet naar je werken-bij-site. Lezen je vacature niet. Negeren je In-Mail. Vanaf hier nemen wij het stokje over. De crux zit hem in het actief benaderen van deze groep kandidaten. Dat vraagt tijd en discipline. En dat is precies waar onze recruiters in beeld komen. Waar andere stoppen, klimmen wij door.
Door naar het high hanging fruit.

Talent Providers is trotse eigenaar van het Talent Invitation Program©. Met geavanceerde target & marketing tools voor recruitment en vooral met een persoonlijke aanpak, klimmen we naar de top van de talentenboom. Trefzeker gaan we op jacht en nodigen ze uit te solliciteren. Niet eenmalig, maar gedisciplineerd volgens een gedegen 4-stappenplan. Bewustwording. Informeren. Overweging. Solliciteren. Een verfrissende aanpak in recruitment!Hoe vinden we uw talent?

 

Tarieven Talent Invitation ProgramTalent is schaars. Het vinden en overtuigen kost tijd. We werken gestructureerd. Het Talent Invitation Program kent een doorlooptijd van weken of soms maanden. Voorbereiding en jullie input is essentieel. Hoe aantrekkelijker de visuele Job Invite hoe succesvoller de campagne loopt. Hoe fancy je deze wil, bepaal je zelf. Ook super handig voor je eigen werving. We werken niet op basis van op 'no cure no pay'. Meestal eindigt dat in 'no pay no cure'. We vragen voor de set-up een kleine investering. Vooral voor een stukje commitment. We klimmen graag voor je, maar wel met borgringen. Little pay, great cure.

Set-up kosten:
  • Samen bepalen doelgroep: inclusief
  • Job Branding/Job Invite: € 500,- (vacature met bedrijf en mensen in beeld in huisstijl)
Optioneel:
  • Bedrijfsfotografie/storytelling: € 1200,- (wordt uw eigendom) *
  • Creatieve tekstschrijver: € 500,- (of eigen tekst)

Tarief per hire 22% van het jaarsalaris.

* De fotosessie duurt 1 dag bij u op locatie. U kunt de bedrijfsfotografie ook gebruiken voor andere marketing activiteiten, zoals website of mailingen. Heeft u zelf professioneel materiaal? Dan kunnen we dat ook gebruiken.