ONZE SERVICES

U als klant

 
 

Tot volgende week!"Ha, fijn, weer een goede IT-kandidaat die bij ons komt werken. Blij dat ze voor ons heeft gekozen. Ze is al de derde deze week. Sinds die IT-recruiter van Talent Providers ons helpt, merken we echt verschil!”

Welkom! Wij zijn Talent Providers. Recruiters in hart en nieren en we zijn dol op matches en intakes. We hebben de meest enthousiaste IT-recruiters in dienst. Bottom line: we leveren ICT-professionals.

 

interim IT-recruiters //


Meerdere IT’ers nodig?

Onze IT-recruiter komt gezellig bij u op locatie werken

Heeft u meerdere vacatures? Onze IT-recruiter komt ze met alle liefde invullen. Gewoon, bij u op kantoor. Verwacht niet dat ze alleen vacatures gaan uitzetten. Het zijn echte scouters. Ze benaderen actief kandidaten. Uiteraard brengen ze hun eigen netwerk, tools en kanalen mee en staat er een ervaren team achter ze. Daarbij helpen ze met uw campagnes en zorgen zo voor een flinke instroom van nieuwe medewerkers. Het inlenen van een recruiter is al snel voordeliger dan ‘betalen per kandidaat’.JA! Ik kan wel een goede interim recruiter gebruiker.

werving & selectie //


Één of enkele IT’ers nodig?

We werven de juiste kandidaat vanaf ons kantoor!

We benaderen kandidaten namens u en maken ze enthousiast voor uw bedrijf. IT-recruitment is onze specialiteit. Talent Providers heeft zijn oorsprong in de IT. De meeste recruiters bij ons hebben een IT-achtergrond en projecten gedaan bij de overheid en beursgenoteerde bedrijven. Hierdoor zien we direct welke kandidaat goud is en welke niet. We leveren IT-professionals voor vast dienstverband of op detacheringsbasis. Wilt u weten wat ons uniek hierin maakt? Bekijk dan ons “Talent Invitation Program”.


JA! Ik zit ook te springen om een IT-professional.